Καλάθι

 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.

customer testimonials

Αναζήτηση

Επιλογή ΝομίσματοςΠροφίλ
Είμαστε ένα εξειδικευμένο εργαστήριο πάνω στην κατασκευή μοντέλων καραβιών σε διαφορετικές κλίμακες. Το εργαστήριο βρίσκεται στο Λονδίνο, στην Αγγλία. Η πολύχρονη εμπειρία μας και την τεχνογνωσία στο συγκεκριμένο τομέα εγγυάται την καλύτερη ποιότητα στην αγορά.

Έχοντας ένα μοντέλο πλοίου, επαγγελματικά κατασκευασμένο ενός ή περισσότερων πλοίων του στόλου σας, κατάλληλα τοποθετημένο/α στην είσοδο του γραφείου σας ή στον επαγγελματικό χώρο συγκεντρώσεων σας, θα ενισχύσει το κύρος της Εταιρείας σας . Η κατασκευή ενός μοντέλου πλοίου από τον στόλο σας, παλαιότερης ναυπήγησης ή καινούργιας ναυπήγησης με τα τελευταία τεχνολογικά χαρακτηριστικά μπορεί να δώσει στην εταιρεία σας ένα διαφορετικό κύρος σε βάθος.

 

Η παρουσία ενός μοντέλου πλοίου θα μπορούσε να είναι ο καλύτερος τρόπος για το προσωπικό σας να αποδείξει πιο εύκολα τα σύγχρονα χαρακτηριστικά των πλοίων σας όπως υποβρύχια συστήματα πρόωσης και η οικονομία καυσίμου , τα μέτρα για την ενίσχυση της οικολογικής μέριμνας ή το οικονομικό και γρήγορο χειρισμό του φορτίου.

 

Ο κ. Κουρούκλης είναι έμπειρος και καταξιωμένος κατασκευαστής μοντέλων όλων των τύπων κατηγοριών και μεγεθών των πλοίων και σκαφών συμπεριλαμβανομένων την ιστιοπλοΐα και μηχανοκίνητα σκάφη από όλων των εποχών ξεκινώντας από την "αυγή" του ναυτικού επαγγέλματος . Επίσης, μπορεί να κατασκευάσει μοντέλα από άλλες κατηγορίες, όπως αεροπλάνα, αυτοκίνητα και οτιδήποτε άλλο φανταστείτε ή θέλετε . Επιπλέον , έχει συμμετάσχει σε πολλές Εκθέσεις μοντέλων στην Ελλάδα με πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό του .

Θα βρείτε φωτογραφίες από κάποια δείγματα της δουλειάς του από πρόσφατα μοντέλα από κάποιους ιδιώτες, συλλέκτες και ναυτιλικές εταιρείες.


ΚΛΙΜΑΚΕΣ & ΥΛΙΚΑ
Κλίμακες : 1/350 , 1/200 , 1/144 , 1/96 , 1/72 , 1/48 , 1/35 , 1/32
Μήκη : Από 22 εκατοστά έως 400 εκατοστά